ГОСТУВА ТЕАТЪР БЪЛГАРСКА АРМИЯ

11 Май 2015 г.
Легендата на българския театър и кино Васил Михайлов ще зарадва своите почитатели в Силистра с пиесата на Анатолий Крим – „Завещанието на целомъдрения женкар”, постановка на Театър „Българската армия”.
Тя ще се изиграе на 19 май от 19.00 часа на сцената на бившия Куклен театър в дунавския град. Цените на билетите са от 10 и 12 лева, уточниха от ръководството на Драматично-куклен театър-Силистра. Оттам поясниха, че билетите се продават на касата на бившия Куклен театър в Силистра всеки ден от 10.00 часа до 17.00 часа.
Освен големия Васил Михайлов, силистренските почитатели на театралното изкуство ще могат да се насладят и на играта на младите звезди на военния театър Тигран Торосян, Леонид Йовчев, и Гергана Данданова, а режисьор на пиесата е друг театрален колос в България – Ивайло Христов.
***
Най-желаният мъж в живота на много жени, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Ще си отиде ли заедно с него и любовта като изкуство и поезия? И накрая – какво е любовта? В това вълнуващо разбулване на тайни и лъжи ще ви води интригата на пиесата „Завещанието на целомъдрения женкар”.
Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител. Блестящи партньори на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.
Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн? Една вечер в театъра с една история, захранена от един вековен мит
‹ назад